bewakingscamera
 Beveiliging Corona  thumbnail

Beveiliging Corona

Published Sep 10, 22
5 min read

Diefstal Beveiliging AutoDit type slot combineert het beste van beide werelden: goede bescherming en gebruikscomfort. Er zijn verschillende soorten kettingsloten. Waar je op moet letten is de rating die gegeven is door ART. Hierbij geldt: hoe hoger de ART certificering, hoe beter de bescherming is (vacatures beveiliging friesland). Een ART 3 kettingslot is adequaat, een ART 4 kettingslot is uitstekend en een ART 5 kettingslot is het beste van het beste op dit moment.Kettingsloten worden om de motor heen gedaan. Met bredere sloten is het mogelijk om je motor ergens aan vast te bevestigen, zoals bijvoorbeeld een lantaarnpaal. Naast het ART kenmerk kun je tevens letten op de dikte van het slot. vacatures beveiliging friesland. Dikte is een goede indicator van de mate van bescherming die een kettingslot je kan bieden.Het is mogelijk om een kettingslot dat voorzien is van een motoralarm aan te schaffen (vacatures beveiliging friesland). Een muuranker, ook wel bekend als een grondanker, is een perfecte manier om er voor te zorgen dat dieven niet zomaar je motor op kunnen tillen en inladen. Dit type slot bestaat uit twee delen: een anker dat aan de muur bevestigd wordt en een slot aan de hand waarvan de motor vast gemaakt kan worden aan dit anker.

Zo voorkom je dat dieven zomaar je motor op kunnen tillen en ermee vandoor kunnen gaan. Een anker is dan ook absoluut een aanrader. Sommige typen sloten zijn enorm groot en daardoor niet bepaald mobiel. Dit is niet het geval bij een schijfremslot. Deze soort motorslot is makkelijk mee te nemen en hierdoor erg geschikt als je bijvoorbeeld maar voor een korte tijd de motor op slot hoeft te zitten.

Zoals je wel begrijpt, maakt dit het voor een dief erg moeilijk om er zomaar met je motor vandoor te gaan. beveiligingscamera voor buiten. vacatures beveiliging friesland. Een bijkomend voordeel van een schijfremslot is dat deze verkrijgbaar zijn inclusief motoralarm. Dat is twee vliegen in één klap. Het grootste voordeel van een beugelslot voor de motor is het feit dat deze, door zijn langwerpige U-vorm, prima om andere objecten heen valt te plaatsen.

Bedrijfskleding Beveiliging

Doordat je motor nu bevestigd is aan een vast object, is het voor dieven vele malen moeilijker om jouw motor te stelen. Daarbij komt dat een beugelslot relatief licht is, waardoor je deze makkelijk met je mee kunt vervoeren. Tevens heb je dit type slot binnen no time bevestigd. En dit slot kan ook nog eens voorzien worden van een motoralarm! Een goede aanvulling op jouw motoralarm - vacatures beveiliging friesland.

Voorkomen is beter dan genezen. Echter kan een diefstal niet altijd voorkomen worden, hoe goed je jouw motor ook beveiligt. Er zijn nietsontziende dieven die er alles aan doen om je motor te stelen. Soms slagen ze hier ook in (bewakingscamera voor buiten). Je kunt echter nog een slag om de arm hebben: een GPS Track & Trace systeem. vacatures beveiliging friesland.

Zo spoor je zelf, of de politie, de dief of dieven snel op. Het is ontzettend vervelend als je motor gestolen is, maar een GPS Track & Trace systeem stelt je in staat alsnog je motor terug te vinden. Eigenlijk zegt de naam van dit product het al. Slot reminders herinneren je er aan dat je motor op slot staat. vacatures beveiliging friesland.

Deze zorgen er voor dat je voorwiel niet kan bewegen wanneer de motor gestart wordt. Wanneer je alsnog de motor start terwijl dit slot er nog op staat, kunnen de gevolgen catastrofaal zijn voor je motor. Dat levert weer extra kosten op waar je niet op zit te wachten. Een slot reminder ziet er zo opvallend uit dat deze dient als een soort geheugensteuntje - vacatures beveiliging friesland.Deze kun je tevens als reminder voor je motoralarm gebruiken. Al eerder kwamen de keurmerken van ART aan bod. Sloten voor zowel fietsen als motoren worden voorzien van een ART keurmerk. vacatures beveiliging friesland. Dit keurmerk is een certificaat van kwaliteit. Hierbij geldt: hoe hoger het ART keurmerk, hoe beter de kwaliteit. Stichting ART heeft aangeraden om louter sloten met een keurmerk van ART 2 of hoger aan te schaffen.

Beveiliging Hillegom

ART 2 sloten doen hun ding, maar zijn alsnog relatief snel te kraken door dieven. ART 3 wordt over het algemeen gezien als de baseline. Dit zijn relatief goede sloten, maar het kan nog veel beter. Vanaf ART 4 vind je pas de echt goede sloten. vacatures beveiliging friesland. Het is dan ook niet voor niets dat verzekeraars, wanneer je een motorverzekering wilt afsluiten, van je eisen dat je jouw motor minimaal voorziet van een ART 4 slot.Deze ART 4 (en ook ART 5) sloten kunnen tevens voorzien worden van een motoralarm, voor extra beveiliging. Tot slot zijn er de ART 5 sloten - vacatures beveiliging friesland. Dit zijn de beste motorsloten van nu en zijn voor dieven nauwelijks te kraken. Wanneer je pas net over een nieuwe motor beschikt, zijn er nog vele accessoires die je moet kopen.

Je wilt je motor immers de optimale bescherming bieden. Hierboven heb je kunnen lezen waaraan een goed motoralarm moet voldoen en welke merken op dit vlak een streepje voor hebben op de concurrentie. Je weet nu precies waar je op moet letten wanneer je een motoralarm kopen gaat. Tevens heb je jouw eigen voorkeuren.

Latest Posts

Alarmsystemen

Published Jan 12, 24
5 min read